The smart Trick of علت بیماری پروانه ای در نوزادان That Nobody is Discussing
The smart Trick of علت بیماری پروانه ای در نوزادان That Nobody is Discussing
Blog Article
از انواع بیماری پروانه ای در نوزادان نوع کیندلر است که از زمان تولد یا اندکی بعد از آن به وجود میآید و تاولها در لایههای مختلفی از پوست تشکیل می شوند.
تا اینکه شیشه شیر ضد نفخ خریدم.خداییش خیلی اروم شده.هیچ دارویی موثر نبود.فقط این شبشه شیر ضد نفخ که خریدم عالیه.حتما امتحان کنید.دختر من الان فوقش ۱-۲ساعت گریه میکنه شبا بعدش راحت میخوابه.یعنی۸۰٪دردش کم شده بخدا
بعد از اینکه این تاولها بهتر شد، به زخمهایی تبدیل میگردند که درد بیشتری داشته و بعضی اوقات این امکان وجود دارد که زخمها به اندامهای درونی صدمه وارد کنند و کشنده باشند.
پوست از یک لایه بیرونی (اپیدرم) و یک لایه زیرین (درم) تشکیل شده است و ناحیهای که این لایهها به هم متصل میشوند، غشاء پایه نام دارد.
کودکان با شکل های ملایمبیماری پروانه ای می توانند با پوشیدن شلوار بلند و آستین بلند برای فعالیت های خارج از خانه از پوست خود محافظت کنند.
از متداولترین عوارض بیماری پروانهای میتوان به موارد زیر اشاره نمود:
استفاده از مطالب اختصاصی سایت نمناک در سایر رسانه ها فقط با کسب مجوز امکان پذیر است.
فرم درخواست خدمات قوانین و مقررات ابزار سلامت دسته های پرطرفدار چندرسانه ای شبکه های اجتماعی
این بیماری ارثی است و بهتر است قبل از مصرف دارو با فوق تخصص پوست و مو مشورت کنید.
بزرگسالان و نوجوانان مبتلا به انواع ویژهای از بیماری پروانهای، در معرض ابتلا به یک نوع سرطان پوست به نام کارسینوم سلول سنگ فرشی میباشند.
داشتن سابقه خانوادگی بیماری پروانه ای عامل اصلی خطر توسعه این اختلال است.
از شناسایی بالینی نوع بیماری پروانهای طبق تظاهرات در دوره نوزادی باید پیشگیری نمود، چرا که در این گروه سنی این امکان وجود دارد که همه انواع بیماری پروانهای مشابه هم باشند. برای تشخیص این بیماری باید نمونه برداری از پوست را تهیه نموده و به آزمایشگاه مناسب بفرستید تا شناسایی را با میکروسکوپ الکترونی عبوری و بیماری پروانه ای از کی شروع میشود یا نقشهبرداری آنتی بادی و ایمونوفلورسانس تایید نماید.
برای افرادی که به مسکن ها واکنش نشان می دهند، گزینه های دیگری شامل داروهای ضد درد مانند گاباپنتین و پیری گابالین می شوند.
پوست از لایه بیرونی (روپوست) و یک لایه زیرین (غشای میانی) تشکیل شده است.